Σπόροι, προϊόντα θρέψης και σπορόφυτα κηπευτικών

Αξιόπιστες λύσεις για όλες τις καλλιέργειες

 

 

Στη Γεωπονική θα βρείτε μόνο κορυφαίας ποιότητας σπόρους, ειδικά σκευάσματα θρέψης και εδαφοβελτιωτικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα των καλλιεργειών και το οικονομικό όφελος για τον παραγωγό.

ΣΠΟΡΟΙ

Η επιλεκτική συνεργασία με δεκάδες σποροπαραγωγούς οίκους του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα επιλογής και προώθησης των καλυτέρων υβριδίων τους χωρίς να δεσμευόμαστε για προώθηση όλης της γκάμας σπόρων του κάθε οίκου.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ

Η πολύχρονη συνεργασία μας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα προϊόντων θρέψης που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των καλλιεργειών.

ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ

Η έμφαση που δίνουμε στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτόμους μεθόδους ανάπτυξης των φυτών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, επιτρέπει την παραγωγή υγιών φυτών με ομοιομορφία και άριστη ποιότητα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΠΟΡΩΝ

Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΑΕ είναι προσηλωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη ποιοτικών υβριδίων κατάλληλων για το ελληνικό περιβάλλον. Επιλέγουμε με προσοχή τα καλύτερα, μετά από σειρά δοκιμών και πειραματικών εφαρμογών και συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καλύψουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες της παραγωγής κηπευτικών στη χώρα μας.

Η πολύχρονη συνεργασία της Γεωπονικής με μεγάλους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα ειδικών σκευασμάτων θρέψης φυτών, σπόρων και βελτιωτικών προϊόντων εδάφους.